Geruchten
13 oktober 2010 - Ron Smeets

Palm Pre 2 gespot?

Op een Franse site zijn kiekjes opgedoken van een nieuwe Palm Pre. Op zich al bijzonder omdat Palm enkele maanden geleden overgenomen werd door HP en ik eigenlijk dacht dat HP vooral uit was op Palm's WebOS (onder andere voor haar Tablets) en niet zozeer om de smartphones van Palm weer een boost te geven.

Enfin, het zijn natuurlijk ook nog geruchten, maar HP gaf enkele weken geleden al aan dat ze in 2011 weer in de Smartphone business gaan stappen en het opduiken van deze Palm Pre 2 (zoals die online al geneoemd wordt) is wellicht nog een bewijs daarvoor.

Misschien wordt dit wel een van die nieuwe HP Smartphones.We zullen zien. Meer foto's:

Palm-Pre-2-HP-a Palm-Pre-2-HP-b1 Palm-Pre-2-HP-c Palm-Pre-2-HP-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.