Toestellen
18 september 2009 - Ron Smeets

Palm Pixi preview

De Palm Pre ligt bij ons voorlopig nog steeds niet in de winkels en ik betwijfel of dat ooit nog gaat gebeuren. In de VS is vorige week ook de kleinere (en goedkopere) zus van de Pre officieel onthuld, de Palm Pixi.

Dat toestel zal in ieder geval niet naar Europa komen want vooralsnog is er alleen een CDMA versie van. Voor de liefhebers van Palm en het WebOS heb ik hieronder toch de videopreview geplaatst die afgelopen donderdag door MobileBurn tijdens een persevent voor de Palm Pixi geschoten werd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.