Entertainment
25 februari 2008 - Ron Smeets

Palm OS op de iPhone

Dat zou toch wel HET nieuws van de week geweest zijn als bekend werd dat de nieuwe versie van de iPhone uitgerust ging worden met het PalmOS ;-)

Wees gerust, het gaat hier over een experimentele versie van StyleTap CrossPlatform die, zoals de video hieronder duidelijk bewijst, geschikt is voor de iPhone en de iPod Touch.

De makers hebben al duidelijk laten weten dat dit experiment nooit op de markt zal komen. Toch jammer, ik had het zelf ook wel eens willen uitproberen. Ik heb namelijk niet alleen een iPhone maar ook nog een Palm III ergens in de kast liggen. . .Gerelateerde links:
Ook een iPhone skin voor de Palm Treo
Palm CEO niet bang voor concurrentie van de iPhone
Palm introduceert dit jaar een Linux Based Palm OS
10 jaar de Palm Pilot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.