Nieuws
30 mei 2007 - Ron Smeets

Palm opent mypalm beta support site voor Treo's

Mmmh, dit is iets waarvan ik zeker weet dat er ook minimaal 60 Nederlandse Treo 750 gebruikers met smacht op zitten te wachten: een update voor hun nieuwe Treo in de hoop dat daardoor een flink aantal van de, zowel door Palm zelf als Vodafone bevestigde, kinderziektes opgelost worden.

Palm heeft voor haar Treo modellen nu de mypalm beta support site geopend waar helaas alleen nog Amerikaanse Treo gebruikers terecht kunnen voor vragen, updates en andere goodies voor de Treo 650, 680, 700p. 700w/x. 750 em 755p.

Ik ben benieuwd hoe lang de Europese Palm gebruikers nog moeten wachten op een dergelijke service. Op dit moment is er in ieder geval nog (steeds) geen update voor de Treo 750(v) beschikbaar terwijl dit toch al enkele weken aangedondigd wordt.Gerelateerde links:
Windows Mobile 6 update voor Treo 750
Windows Mobile 6 op de Treo 750
Palm Treo 750 vanaf maandag overal te koop: niet doen!
Unlock je Treo 750v
Windows Treo 750 van Vodafone in Oktober te koop
Europese release Treo 750 komt dichterbij
Treo 750 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.