Nieuws
26 maart 2008 - Ron Smeets

Palm: geen nieuwe Treo's vóór de zomer

Eind vorige week heeft de hoogste baas van Palm persoonlijk geroepen dat er vóór deze zomer geen nieuwe Treo's meer uitgebracht zullen worden.

Dat betekent dus ook, als hij zich aan zijn woord houdt, dat de langverwachte opvolger van de Treo 750 waarvan eerder al diverse afbeeldingen en specs opdoken, de Treo 800, voorlopig niet in de winkels zal verschijnen.

Daarmee is de onlangs geintroduceerde Centro dus het laatste nieuwe toestel van Palm dat uitgebracht is.

De vraag is nu natuurlijk of de beslissing van Palm ingegeven is door de tegenvallende toestelverkopen van de afgelopen periode of dat Palm bezig is met de ontwikkeling van nieuwe, revolutionaire, producten zoals men dat vorig jaar nog beloofde.Gerelateerde links:
Nieuwe informatie over de Palm Treo 800w uitgelekt
Palm Treo 800 duikt op in Gates' Keynote
Ontslagen bij Palm
Palm Treo 800W gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.