Geruchten
03 september 2007 - Ron Smeets

Palm Centro wordt volgende week officieel gelanceerd

Vanmiddag viel een uitnodiging van Palm in onze mailbox voor het bijwonen van een persbijeenkomst, volgende week woensdag.

Het is de bedoeling dat daar een nieuwe Smartphone gelanceerd gaat worden en gezien de geruchten die de afgelopen weken de ronde deden over de Centro (aka Treo 800 en Gandolf) ligt het voor de hand dat het om dat toestel gaat.

Op de website die Palm speciaal voor deze gelegenheid gemaakt heeft staat natuurlijk niet of onze vermoedens, en die van veel anderen, juist zijn maar ik kan me niet voorstellen dat Palm nog een toestel klaar heeft liggen dat wel geheim gebleven is.

Als de geruchten kloppen dan zal de nieuwe Palm nog voor 1 oktober al in de winkels liggen, om te beginnen in Nederland, Engeland, Duitsland en Italië.Gerelateerde links:
Eerste offciële foto van de Palm Centro uitgelekt
Palm Treo 800 (Gandolf) wordt de Centro
Is dit de nieuwe Palm Gandolf?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.