Nieuws
20 december 2007 - Redactie MobileCowboys

Palm belooft beterschap en revolutionaire toestellen

Het gaat niet goed met Palm, zoveel is wel duidelijk na de verliezen en het aangekondigde ontslag van ca. 500 medewerkers.

In een poging om de aandeelhouders en het GSM kopende publiek ervan te overtuigen dat het uiteindelijk allemaal wel goed zal komen heeft de CEO, Ed Colligan, nu geroepen dat Palm druk bezig is met de ontwikkeling van haar nieuwe Operating Systeem en revolutionaire toestellen.

Hij weet de slechte resultaten vooral aan het te lang vasthouden en doorontwikkelen van minder verkopende producten en dus het niet op tijd inspelen op de werkelijke behoefte van de markt.

Daar komt, als we zijn uitspraken moeten geloven, nu dus verandering in. Laten we hopen dat Palm de tijd nog krijgt om de verbeteringen uit te voeren voordat ze failliet gaan. het zou toch zonde zijn als de uitvinder van de PDA van het toneel verdwijnt, of niet?

Colligan kondigde in zijn speech aan dat Palm vanaf nu 'klaar is' met de pogingen om oude devices te blijven updaten en dat men binnenkort met een hele nieuwe toestelportfolio en Operating Systeem gaat komen.Gerelateerde links:
Windows Mobile 6 update voor de Treo 750V
Palm introduceert dit jaar een Linux Based Palm OS
Palm te koop?
10 jaar de Palm Pilot
Palm Centro wordt volgende week officieel gelanceerd
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl