Geruchten
18 maart 2006 - Ron Smeets

Palm 700P eind Mei in Amerikaanse winkels?

De opvolger van de succesvolle Palm Treo 650, de Windows Mobile based Treo 700W, die sinds enkele weken in de VS bij Verizon Wireless te koop is staat in Europa nog steeds op de 'binnenkort verkrijgbaar' lijst.

Intussen zijn in de VS daarentegen al de eerste geruchten over de verwachte releasedatum van het Palm OS based broertje, de 700P, online verschenen.

Op Treocentral is bovenstaande scan gepost van de 700P waarop duidelijk een (geplande) release datum, zijnde 28 Mei 2006, te zien is.

Vreemd genoeg valt die datum op een zondag, wat het gerucht een stuk minder geloofwaardig maakt. Hoe dan ook, het ziet er in ieder geval naar uit dat wij hier in Europa tegen die tijd ook de 700W nog niet mogen bewonderen.Gerelateerde links:
Palm Treo met Linux OS (deel 2)
Foto van nieuwe Palm based Treo
Treo 700w van dichtbij bekeken
Prijzen Windows Palm Treo 700w
Nieuwe Palm Treo met Windows Mobile!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.