Geruchten
15 maart 2012 - Ron Smeets

Paarse en zwarte HTC One V gespot

De HTC One V was een van de verrassende nieuwe toestellen die de Taiwanese fabrikant in Barcelona presenteerde. Niet vanwege de specs maar vooral omdat HTC met de One V de bekende 'kin' van de Hero en Legend weer nieuw leven in geblazen heeft. Zonder trackball of optisch touchpad dit keer. Die zijn bij de moderne Android versies niet meer echt nodig.

In Barcelona toonde HTC alleen een grijze variant (toestel rechts op de foto hierboven). De afgelopen uren zijn ook een zwarte en paarse uitvoering gespot. Hieronder staan de grote afbeeldingen.

HTC-One-V-Paars HTC-One-V-Zwart

Via (Japans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.