Geruchten
11 november 2007 - Ron Smeets

P5i concept nummer. . .

Weten jullie het nog? Dit is het zoveelste 'PXi' (of er nu een 3 of een 5 staat, dat maakt weinig uit) concept dat de afgelopen weken boven water komt drijven.

Reden voor al deze creatieve 'PXi uitspattingen' is het feit dat een van de vaste bezoekers van de diverse mobiele telefonie forums, ene PeterKay, enkele weken geleden geroepen heeft dat hij al een P5i prototype van Sony Ericsson in huis heeft.

In hoeverre hij de waarheid spreekt is niet te zeggen want foto's wil (en mag) hij er niet van maken of publiceren.

Enfin hierboven is dus wederom een P5i concept te zien dat de afgelopen dagen op diverse forums opdook.Gerelateerde links:
Eerste echte foto van de Sony Ericsson P5i ?!?
Nog vier Sony Ericsson concepten
Sony PXi is inderdaad een concept
Het blijft P3i concepten regenen
Sony Ericsson Px concept
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.