Geruchten
02 november 2007 - Ron Smeets

P3i concept met Full Touch UI

De geruchten en berichten rondom de komst van een 'iPhone achtig' toestel van Sony Ericsson zijn de afgelopen dagen en weken versterkt door de preview van de Full Touch UIQ interface die de toestelmaker tijdens de Symbian Smartphone show liet zien.

Het inspirereerde deze 'Esato' creatieveling in ieder geval tot het maken van een concept toestel, dat voor de afwisseling maar weer eens de naam P3i meegekregen heeft, waarbij de nieuwe UI gebruikt wordt.

Op een van de afbeeldingen is te zien dat hij er ook een 5MP camera (of in ieder geval een camera die minimaal 5 megapixel foto's kan kieken) bij bedacht heeft maar er zijn (nog) geen afbeeldingen van de achterzijde.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nieuwe toestellen van Sony Ericsson op komst
Het blijft P3i concepten regenen
Nieuwe aankondigingen Sony Ericsson
Nog een P3i concept
Nog een P3i concept gespot
Sony Ericsson P3i al op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.