Nieuws
08 april 2015 - Ron Smeets

OxygenOS demo op de OnePlus One (video)

Vorige week werd bekend dat het eigen OxygenOS van OnePlus, gebaseerd op Android Lollipop, beschikbaar is voor het tot nu toe nog enige toestel van die fabrikant; de One.

Hieronder kun je een vier minuten durende demo van het OS, voorafgegaan door een gesproken installatie instructie waar menig 'gewone' smartphone gebruiker waarschijnlijk koude rillingen van krijgt. De eerste minuut van de video gaat het over unlocken, developer opties instellen, CM recovery, ADB. fastboot, bootloader, flashen, resetten, ROM kopiëren en installeren, nogmaals resetten... van dat soort termen ;)

Enfin, mocht je een OnePlus One hebben en denk je er over om OxygenOS te installeren? Kijk dan zeker deze video eerst even want helemaal bug-free is het nieuwe OS nog niet.

https://youtu.be/qFy5vewTDCk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.