Nieuws
16 april 2011 - Ron Smeets

Ovi Maps 3.07 beta van dichtbij bekeken

Nokia heeft deze week de beta versie van de nieuwste Ovi Maps, 3.07, beschikbaar gemaakt. De applicatie is via Nokia Betalabs te downloaden.

Hieronder staat een vijf minuten durende videodemo van Ovi Maps 3.07. De belangrijkste verandering is de vervanging van het applicatie menu op de kaarten, in de navigatie, bij Check in en Local content door een widget op het homescreen van Ovi Maps. Verder is er ook nog eeen en ander gewijzigd bij het route overzicht en in het design.

http://www.youtube.com/watch?v=AleVEWkBDGg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.