Toestellen
15 september 2014 - Ron Smeets

Oude Moto G vs nieuwe Moto G (video)

De Moto G was, en is, een van de goedkopere Android Smartphones die de Amerikaanse fabrikant vorig, en dit, jaar maakte. Vorige week werd het nieuwe model gepresenteerd.

Het nieuwe model is iets groter, heeft betere specs, speakers aan de voorzijde en dus ook een groter display dan de oude versie. Het toestel is ook al te koop in Nederland, voor iets minder dan 200 Euro (losse toestelprijs). Hieronder een fraaie, zes minuten durende, vergelijkende video tussen de Moto G en de Moto G ;)

 

Bron: PocketNow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.