Nieuws
08 oktober 2009 - Ron Smeets

Oude mobieltjes brengen 55.000 Euro op voor War Child

Een jaar geleden startte T-Mobile in haar winkels met het innemen en veilen van nog bruikbare oude mobieltjes van haar klanten. De opbrengst zou geheel ten goede komen aan War Child.

Tot nu toe heeft deze actie al 55.000 Euro opgebracht. Volgens Alexander Hamel zijn nieuwe en bestaande klanten van T-Mobile ook eerder bereid hun oude GSM in de winkel achter te laten nu ze weten dat de opbrengst naar een goed doel gaat.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.