Nieuws
30 juni 2008 - Ron Smeets

Oude 'inboedel' Orange call center geveild voor War Child

Afgelopen weekend is het Orange Call Center in Groningen omgebouwd tot een nieuw T-Mobile Call Center. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de overname van Orange door T-Mobile in September van 2007.

Voordat de metamorfose plaatsvond besloot T-Mobile om de oude 'inboedel' van het Call Center, ik neem aan het deel dat niet meer hergebruikt kon worden omdat het Orange logo er op prijkte, te veilen onder de medewerkers van het Call Center.

De opbrengst, ruim 1750 Euro, werd gedoneerd aan War Child. Mooie geste van T-Mobile maar eerlijk gezegd valt de opbrengst mij wel een beetje tegen. Ik mag niet hopen dat dit inderdaad de waarde is van de complete 'Orange inboedel' ;-)))Gerelateerde links:
War Child en T-Mobile laten kindsoldaten niet schieten!
Zeven Orange winkels omgebouwd tot T-Mobile Shops
Overname Orange door T-Mobile afgerond
T-Mobile neemt Orange over
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.