Nieuws
24 november 2008 - Ron Smeets

Orkaan bij Amerikaanse lancering BlackBerry Storm

Dit weekend is de BlackBerry Storm behalve bij Vodafone hier in Nederland ook in de VS gelanceerd en hoewel het bij ons (tot nu toe) redelijk rustig is gebleven heeft de introductie van de Storm aan de overkant van de Oceaan op sommige plekken tot behoorlijke chaos geleid.

Zo moest in New York de politie ingrijpen om een woedende menigte te kalmeren die uren in de rij hadden gestaan voor de BlackBerry Storm om vervolgens te moeten horen dat hij al uitverkocht was.

Overigens gaat het gerucht dat de 'woedende menigte' uit een aantal actuers bestond die door Verizon en BlackBerry ingehuurd waren om extra publiciteit te genereren. Iets dat we eerder ook al eens gezien hebben.

Hoe dan ook, het toestel is in de meeste Verizon winkels ieder geval uitverkocht en ook de online winkels van Verizon melden dat de voorraden inmiddels op zijn en op dit moment kunnen klanten het toestel niet eens meer bestellen omdat Verizon die pagina offline gehaald heeft.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.