Accessoires
15 juli 2016 - Ron Smeets

Originele hoesjes voor de Galaxy Note 7 duiken op in webshop Opvallend is vooral de vermelding van een gele S-View cover

Het is zeker niet ongebruikelijk dat nog voor de officiele presentatie van een nieuwe Samsung of Apple smartphone online al de eerste accessoires voor die toestellen opduiken. In de aanloop naar de onthulling van de Galaxy Note 7, op 2 augustus, heeft MobileFun in haar webshop al een hele sloot aan hoesjes online gezet, compleet met prijzen.

Opvallend is echter wel de vermelding van een Samsung S-View case in de kleur geel. Dat zou er mogelijk op kunnen duiden dat er ook een gele versie van de Galaxy Note 7 aan zit te komen. Een kleur die Samsung sinds de kleurrijke Corby (wie kent die nog? ;)) en de Galaxy Star Pro niet meer in haar assortiment gehad heeft volgens mij.

Bij een aantal hoesjes die op de site van MobileFun vermeld staan worden wel foto's getoond (zie tweede afbeelding hieronder), maar dat zijn niet de originele accessoires van Samsung zelf. Of het toestel dat in die afbeeldingen getoond wordt de Galaxy Note 7 is, is niet te zeggen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.