Entertainment
18 december 2008 - Ron Smeets

Origineel of gevaarlijk?

Dat was de eerste vraag die in mij opkwam bij het zien van TomTom's Pop The Question.

Het is bedoeld om op een originele manier aan je partner te laten weten dat je graag een nieuw navigatiesysteem onder de Kerstboom zou willen vinden maar die vraag is verpakt in een boodschap die wel heel erg veel weg heeft van een huwelijksaanzoek, compleet met romantische foto's, -teksten en een hartvormig (ring)doosje.

Echter, op het 'moment-supprème' springt er geen ring uit het doosje maar de toch ietwat ontnuchterende vraag voor een nieuwe TomTom.

Mmmmh, ik kan mij goed voorstellen dat een dergelijke actie waarbij je vriendin (of vriend) eerst blij gemaakt wordt (neem ik toch aan) dat er een huwelijksaanzoek aan zit te komen maar zich kort daarna realiseert dat het (weer) een dode mus is juist een averechts effect kan hebben op de kerstinkopen voor dit jaar ;-)))

Zeg maar wat jullie ervan denken. Een originele of gevaarlijke (voor je relatie bedoel ik dan dus) actie van TomTom?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.