Entertainment
18 januari 2007 - Ron Smeets

Orange sponsort nieuwe clip Partysquad

Productplacements in videoclips zijn niet nieuw, maar we zien ze wel steeds vaker. Vooral mobieltjes doen het goed in de handen van een artiest, getuige bijvoorbeeld de nieuwe videoclip van la Pussycat Dolls (feat. Samsung).

Orange trekt het iets breder en sponsort het nieuwe clipje van de Partysquad + Brainpower. In ruil daarvoor checkt MC Ruben in het eerste shot zijn mobiel (Sony w300i) en belt hij Orange Music Station (1379), het gratis mobiele muziekstation voor Prepaid Music klanten. Ook de kenmerkende boombox, symbool voor Orange Music, komt met enige regelmaat terug in het clipje.

Om het helemaal crossmediaal te maken, maken bezoekers van OrangeMusic.nl kans op kaarten voor een VIP Single Release Party volgende week in de Orange Flagshipstore in Rotterdam; CoolCat klanten krijgen deze week op vertoon van hun kassabon in een Orange store het album van de Partysquad voor maar 10 euro.

Via: DutchCowboysGerelateerde links:
Keane in Orange Store
Robbie Williams GSM van T-Mobile
Mobiele loterij voor Akon concert van Orange
Bauer primeur op Vodafone Live!
De iPod Nano Madonna edition
Celebs en ringtones
Madonna voor 8 miljoen naar Motorola
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.