Toestellen
13 november 2007 - Ron Smeets

Orange roept eerste ‘lading’ W910i’s terug

Het lijkt er op dat Sony Ericsson, na de toetsenbord problemen op de S500i en W580i, wederom een toestel op de markt gezet met meer dan alleen kinderziektes.

Dit keer gaat het om de W910i waarvan Orange in Engeland inmiddels besloten heeft de eerste levering terug te roepen naar de winkels. Het blijkt namelijk dat veel toestellen na 10 seconden zonder aanwijsbare reden uitvallen.

In eerste instantie ruilden Orange en Sony Ericsson de toestellen nog om maar omdat klanten bleven terugkomen en ook de nieuwe toestellen dezelfde problemen vertoonden heeft men nu dus besloten alle toestellen terug te roepen.

Volgens Sony Ericsson zijn de problemen inmiddels onder controle en komt het bij alle toestellen die vanaf nu uitgeleverd worden niet meer voor. Mmmh, waar heb ik dat eerder gehoord. . .

Hier in Nederland kan ik, op een enkele forumposting na, nog weinig terugvinden over deze problemen. Hopelijk blijft dat zo, maar ik roep iedereen op die deze problemen herkend en ze zelf ook heeft zich te melden.Gerelateerde links:
Keypad problemen S500i en W580i nu echt opgelost?!
Keyboard problemen Sony Ericsson verleden tijd
Ook brekende toetsen op de W580i van Sony Ericsson
Keyboard probleem S500i ook bij de gele versie
Keypad Sony Ericsson S500i breekt te makkelijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.