Nieuws
03 februari 2009 - Ron Smeets

Orange abonnees kunnen nu ook internetten met de G1

Afgelopen vrijdag meldde ik dat T-Mobile abonnees die nog een doorlopend Orange contract hebben en toch al een G1 willen aanschaffen problemen hadden met het connecteren van hun G1 aan het T-Mobile datanetwerk.

Inmiddels heeft T-Mobile het probleem onderkend en opgelost. Goede zaak! Heb je een Orange SIM in combinatie met de G1 dan kun je de Orange klantenservice bellen (die is nog operationeel). Zij helpen je dan verder met het invoeren van de juiste instellingen.

T-Mobile: "Uit het testen is gebleken dat het inderdaad aan de smartsites APN ligt. Nadat deze is gewijzigd in het Orange APN krijgt de Orange klant wel toegang tot internet en de andere functionaliteiten van de telefoon.Acties om de Orange klanten te helpen via onze klantenservice bij het instellen van de telefoon is inmiddels geregeld."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.