Accessoires
18 november 2005 - Ron Smeets

Opvouwbaar BlackBerry keyboard

Think Outside heeft met de release van het opvouwbare Shasta keyboard voor het eerst een model op de markt gebracht dat geschikt is voor BlackBerry toestellen.

Het Bluetooth toetstenbord heeft, uitgeklapt, een volwaardig formaat en kan, ingeklapt, bijna in je binnenzak verdwijnen.

Omdat de Shasta speciaal voor de BlackBerry ontworpen is, beschikt het toestenbord over een aantal specifieke toetsen voor snellere toegang tot bepaalde BlackBerry functies.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.