Geruchten
16 november 2015 - Ron Smeets

Opvolgers van de Galaxy A5 en A7 gekiekt?

Het is bijna een jaar geleden dat Samsung de Galaxy A5 en A7 presenteerde. Nou ja, over enkele weken dan. In dat kader is het niet zo verrassend dat de eventuele opvolgers al in het geruchtencircuit opduiken. Een deel van de specs van beide toestellen was eerder al te zien in gelekte benchmark resultaten. Dit weekend zijn daar twee kiekjes bijgekomen waarop de 5.2 inch Galaxy A5 (eerste afbeelding hieronder) en de 5.5 inch Galaxy A7 te zien zouden zijn.

Het 5.2 inch scherm van de nieuwe Galaxy A5 wordt een full HD (1920 x 1080 pixel) display. Verder zou het toestel uitgerust worden met een 11.6 GHz octa core Exynos 7 processor, 2GB RAM, 16GB intern geheugen, een 13 megapixel camera aan achterzijde pius een 5 megapixel selfie cam.

De nieuwe Galaxy A7 zou onder anderen voorzien worden van een 1.5GHz octa core Snapdragon 615 processor met 3GB RAM, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel selfie cam

Utieraard zijn dit allemaal nog onbevestigde geruchten. De tijd zal leren, vermoedelijk ergens aan het begin van 2016 (CES?) in hoeverre deze specs en kiekjes de uiteindelijke waarheid benaderden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.