Toestellen
17 augustus 2005 - Ron Smeets

Opvolger voor Sharp V902

Ik heb mijn 2MP Sharp 902 Camphone nu een half jaartje en ben razend enthousiast. Tot mijn grote 'spijt' hebben de Aziaten samen met Vodafone de opvolger nu al klaar liggen (gaat mij dus weer geld kosten).

De V903 ziet er op het eerste gezicht bijna hetzelfde uit, maar heeft inmiddels wel een 3.2 MP cam. Oke, da's niks vergeleken bij de 5 en 6 megapixel toestellen in Korea, maar, precies, in Korea!!!

Wat wel opvalt is dat de 903 maar 2x optische zoom aan boord heeft, terwijl dat bij de 902 al 3x was. Mmh, mijn geld toch nog maar even op zak houden dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.