Toestellen
25 december 2007 - Ron Smeets

Opvolger voor de W910i?

Natuurlijk is dit ook weer een concept ontwerp, gemaakt door een van de vele Sony Ericsson fan's die we op de diverse fora regelmatig tegenkomen.

Zoals je op de afbeelding hierboven duidelijk kunt zien is voor het ontwerp van de W980i heel goed naar de laatste nieuwe (slider) walkmanphones van Sony Ericsson gekeken. En dan met name de W910i en W880i.

Op zich zou het niet gek zijn als Sony Ericsson het concept van de ultraplatte W880i, uitgevoerd in aluminium, in een slider vormgeving a-la W910i zou gieten, toch?

De bedenker van deze ultraplatte metalen slider heeft, behalve de naam, ook al enkele specs in gedachten: een 3.2 MP camera (kon beter ;-), een groot (touchscreen?) display van 352x416 pixels en WiFi. Ondanks het gebruik van diverse RVS materialen weegt de W980i slechts 104 gram.Gerelateerde links:
De volgende concept Sony Ericsson's: K710i en T910i
Sony Ericsson W860i concept
Videodemo van de Sony Ericsson W910i
Sony Ericsson W910i, de HSDPA Walkmanphone
Sony Ericsson’s nieuwe Walkmanphone topper, de W880i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.