Geruchten
11 juli 2007 - Ron Smeets

Opvolger voor de N800 al gespot?

DE N800 ligt nog maar kort in de winkels, maar het lijkt er op alsof de opvolger ook al in de maak is.

Engadget heeft namelijk een aantal (wazige) foto's gevonden van een nieuwe Nokia internet Tablet, althans zo luiden de geruchten.

De belangrijkste verandering is in één oogopslag te zien: de nieuwe, N900(???), tablet heeft een slide-out qwerty toetsenbord gekregen ter vervanging, of aanvulling, op het virtuele keyboard van de N800.

Verder zijn nog geen specs bekend dus het zou zomaar kunnen dat dit toestel ook GSM en/of WiMAX functionaliteit heeft.Gerelateerde links:
Skype voor de Nokia N800
Nokia N800 videodemo
Nog meer Nokia geruchten: N89, N10i, N97, N98 en N900
Uitgebreide video review van de N800
Specs en foto's van de Nokia N800 internet tablet
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.