Geruchten
26 december 2011 - Ron Smeets

Opvolger van de Samsung Galaxy Note gespot?

De Samsung Galaxy Note (foto) is een bijzonder toestel. Dit komt niet in de laatste plaats door het 5.3 inch display dat de Koreanen in deze Android Smartphone gepropt hebben. Toch hoor je van consumenten die de Note aangeschaft hebben vrijwel alleen maar positieve geluiden over het gemak en/of de voordelen van het grote scherm.

Vandaag dook een document op waarin een mogelijke opvolger van de Galaxy Note te 'zien' is.

Dat wil zeggen, er wordt gesproken over de Samsung GT-N8010. Wetende dat het typenummer van de huidige Galaxy Note GT-N7000 is, is die aanname nog niet zo gek. Afbeeldingen van de Samsung GT-N8010 zijn er nog niet, maar volgens de beschrijving (pdf) die opdook ter gelegenheid van de WiFi cericficatie is wel te zien dat het een smartphone wordt met dual-band (2.4 en 5GHz) WiFi support.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.