Geruchten
14 december 2007 - Ron Smeets

Opvolger van de Motorola MING gespot?

De eerste generatie van de Motorola MING, A1200, heeft de Nederlandse winkels nooit gehaald en dus is het ook met geen enkele zekerheid te stellen dat de opvolger van deze bijzondere Smartphone hier wel verkocht zal gaan worden.

Vooralsnog is het zelfs nog niet zeker of het toestel dat we op de foto hierboven zien wel de opvolger van de MING is. Op dit moment zijn het namelijk nog niet meer dan geruchten.

Enfin, volgens die berichten zou dit dus de Motorola A1600, ofwel MING 2, moeten zijn. Een quad-band Smartphone met 3.2 megapixel camera, WiFi, UMTS (en HSDPA???) support, GPS en een snellere processor dan zijn voorganger.

De bron van de geruchten roept ferbuari als mogelijke releasedatum voor de MING2. Ik denk dan meteen aan 3GSM. . . Laten we maar even afwachten totdat er een officieel bericht van Motorola komt ;-)Gerelateerde links:
Motorola MING eerst naar Hong Kong
Motorola A1200 met Linux OS!?
Specs nieuwe Motorola smartphone uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.