Geruchten
26 september 2008 - Ron Smeets

Opvolger van de K770 gespot

Toevallig had ik het er gisteren op de terugreis vanuit Zweden nog over met iemand van Sony Ericsson hier in Nederland: lekken. De afgelopen maanden zijn bij de Zweeds-Japanse drie medewerkers (nationaliteit en standplaats onbekend) de laan uit gestuurd vanwege het doorspelen van foto's en info over nieuwe producten aan de media.

Vandaag heeft SEMC Blog weer een nieuw lek gevonden ;-). Het betreft twee wazige foto's van wat de 5 megapixel Cybershot opvolger van de K770 zou moeten worden, codenaam 'Kate'. Veel meer is er (nog) niet over bekend behalve dat hij waarschijnlijk nog voor de Kerst in de winkels zal liggen.

Gerelateerde links:
Sony Ericsson Rika, de Walkman versie van de G705
Sony Ericsson introduceert de K770 Cybershot phone

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.