Geruchten
30 september 2007 - Ron Smeets

Opvolger van de HTC Vox gespot

Als we dit gerucht mogen gelopven dan is het toestel op de foto's hierboven en na de klik de opvolger van de HTC Vox (S710).

Het zou gaan om de S730, een typenummer dat we een half jaar geleden ook al eens tegenkwamen, toen in combinatie met een gerucht over een andere HTC, de Wings. De foto van toen lijkt enigszins op degenen die nu opgedoken zijn. De specs, voor zover ze nu bekend gemaakt zijn, zijn vrijwel identiek aan die van destijds.

Hieronder een overzicht van de specs die nu genoemd worden. Tussen haakjes staan de extra specificaties die ruim een half jaar geleden nog aan het toenmalige gerucht over een S730 (Wings) gekoppeld werden.

Een slide-out keyboard, 400MHz Qualcomm (Samsung) 32bit processor, (2.4 inch) QVGA display, (quad-band GSM), UMTS, (HSDPA), (Sirfstar III GPS ontvanger), Bluetooth, (WiFi), (microSD kaart en 1.9 megapixel camera.

Kortom, als deze specs allemaal kloppen dan is de S730 een bijzonder complete Smartphone die er minstens net zo goed uitziet als zijn voorganger, de Vox.

Op de laatste foto zie je de S730 naast de Touch hetgeen een goed beeld geeft van de grootte van het toestel.Gerelateerde links:
Videoreview van de HTC Vox
We got him the HTC S710 (VOX)
Meer specs van de HTC Erato en Wings bekend
Betere foto's van de HTC Vox
HTC Vox gespot
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.