Nieuws
18 februari 2014 - Ron Smeets

Opvolger van de HTC One wordt wordt 25 maart onthuld

OK, officieel wordt in de uitnodiging (zie hieronder) niet letterlijk geschreven dat tijdens de presentatie die HTC voor 25 maart in Londen gepland heeft de opvolger van de HTC One onthuld gaat worden, maar die kans is zo groot dat ik die voorspelling wel aan durf ;-)

De afgelopen weken (en maanden) is al veel gespeculeerd over de HTC M8 waarvan alom wordt aangenomen dat dat de volgende HTC One is. We zullen het wel zien op 25 maart. Eerst nog even een paar dagen naar Barcelona voor een ander leuk evenementje.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.