Geruchten
10 februari 2009 - Ron Smeets

Opvolger van de Bold gespot?

De BlackBerry Bold is nog niet eens zo heel lang op de markt, al met al een half jaartje, maar als we de geruchten mogen geloven dan staat zijn opvolger, de BlackBerry Gemini 9300, al klaar.

Zoals je op de afbeelding hiernaast kunt zien heeft de 9300 veel weg van Curve. Volgens de eerste berichten wordt hij echter wel weer voorzien van 3G en HSDPA support, een betere processor en hoogstwaarschijnlijk heeft hij ook GPS en WiFi aan boord.

Veel meer is er nog niet over bekend en de bronnen spreken vooralsnog van een mogelijke release eind 2009 of begin 2010. Het zal mij benieuwen of we hiervan in Barcelona al iets meer zullen gaan zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.