Geruchten
10 juli 2012 - Ron Smeets

Opvolger Sony Tablet S gespot bij de FCC?

Sony heeft bij de Amnerikaanse FCC mogelijk de opvolger van de Tablet S al ter goedkeuring ingediend. Dat is af te leiden uit een aantal documenten van de Japanse fabrikant die dus bij de FCC opgedoken zijn.

De tablet die daar in genoemd wordt heeft het typenummer SGPT1211. Op basis daarvan, de 'S' dus met name, wordt nu gespeculeerd dat dit dus de volgende Tablet S variant zou kunnen worden. 

Veel meer informatie is er nog niet en ook op de afbeeldingen (hieronder) is weinig anders te zien dan dat het om een tablet gaat die in ieder geval niet op de Tablet P met zijn clamshell vorm lijkt. We zullen het wel zien. 

Sony-Tablet-FCC-Rumor-100712 Sony-Tablet-FCC-Rumor-100712-a

Bron, FCC link

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.