Geruchten
24 april 2014 - Ron Smeets

Opvolger Samsung Galaxy Beam gespot

De eerste Galaxy Beam werd door Samsung al op het MWC van 2012 gepresenteerd maar een echt succesnummer is dat niet geworden. De ingebouwde projector was een aardige gimmick maar kwalitatief zeker niet goed genoeg voor dagelijks gebruik.

Nu, ruim twee jaar later, lijkt de Koreaanse fabrikant toch te werken aan een opvolger; de Galaxy Beam 2. Vooralsnog alleen voor de Chinese (Aziatische) markt zoals blijkt uit de kiekjes en specs die op de Chinese site van Samsung te zien zijn.

Behalve de projector, die natuurlijk van betere kwaliteit zal zijn dan die in het toestel van twee jaar geleden, heeft de Galaxy Beam2 de volgende, mid-range specs:

- 1.2 GHz quad core processor
- 4.66 inch WVGA scherm
- 5 megapixel camera 
- microSD geheugenkaart
- GPS, WiFi, Bluetooth 4.0
- 2600 mAh accu.

 Galaxy-Beam2 Galaxy-Beam2-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.