Geruchten
13 februari 2012 - Ron Smeets

Opvolger HTC Incredible S gespot; of toch niet?

Mocht dit gerucht kloppen dan zou HTC dat waarschijnlijk niet zeggen, maar Phone Arena claimt de e eerste live kiekjes van de opvolger van de HTC Incredible S in haar bezit te hebben.

Gesproken wordt over een toestel dat voorzien is van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), HTC Sense 4.0 UI, een 1.2GHz dual core processor met 1GB RAM, LTE (4G) support, AMOLED display een 8 megapixel camera met LED flitser en een VGA front camera.

De naam zou mogelijk Incredible S2 of Incredible 3 worden. Enfin, volgens HTC Nederland klopt hier dus niets van. We zullen zien.

HTC-Incredible-S-Opvolger-Rumor-130212-a HTC-Incredible-S-Opvolger-Rumor-130212-b HTC-Incredible-S-Opvolger-Rumor-130212-c HTC-Incredible-S-Opvolger-Rumor-130212-d

Meer foto's vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.