Geruchten
24 juli 2015 - Ron Smeets

Optreden van de nieuwe Moto G in demo video van Motorola

De officiele lancering van de nieuwe Moto G (2015) komt dichterbij. De afgelopen dagen en weken doken al wat geruchten op waarin het toestel (deels) te zien was en we zagen natuurlijk ook al de Moto Maker opties voor deze nieuwe betaalbare smartphone van de Chinese fabrikant.

Vandaag is onderstaand filmpje opgedoken waarin de nieuwe Moto G ook optreedt. Bij de beelden van het toestel worden ook enkele specs die eerder al uitlekten 'bevestigd'. Zo heeft de nieuwe Moto G een quad core processor, 4G support, een krachtige accu die het minimaal één hele dag uithoudt, 13 megapixel camera met LED flitser, 5 megapixel selfie cam, microSD geheugenkaart en de Moto Maker opties. Verder is het toestel ook waterdicht (IPX7). De video staat hieronder, maar de kans bestaat natuurlijk dat Motorola het filmpje snel offline zal halen. Daarom heb ik hieronder ook enkele screenshots uit het filmpje erbij geplaatst.

Mocht de video inderdaad van YouTube verwijderd worden, dan kun je deze link ook nog proberen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.