Nieuws
01 september 2015 - Ron Smeets

Optimistische fotowedstrijd met de LG G4 Tien fotografen mogen twee weken op reis met de G4

LG organiseert samen met Zoom in oktober een optimistische fotowedstrijd met de G4. Fotografen kunnen zich tot 28 september inschrijven. De keuze van het onderwerp is vrij, maar ze moeten wel een optimistische kijk geven in het verhaal dat ze met hun LG smartphone willen vastleggen.

Ben je een (amateur)fotograaf en wil je kans maken om een van de tien uitverkoren deelnemers te worden, dan moet je jouw verhaal beschrijven en inleveren op de speciaal daarvoor in het leven geroepen website Capture Optism. Als deelnemende fotograaf ontvang je natuurlijk een nieuwe LG G4, maar ook 1000 euro voor je reis-, verblijfskosten en zakgeld. Ofwel, je gaat tussen 5 en 18 oktober twee weken betaald op reis om het onderwerp van jouw keuze optimistisch vast te leggen met de LG G4.

Na afloop worden alle verhalen en de 10 foto's die je zelf selecteert, gepubliceerd, onder anderen in het blad Zoom en ding je mee naar de titel 'Beste smartphone fotograaf van het jaar'. Het publiek, in principe iedereen du,s kiest de beste foto en daarmee ook de winnaar van de Smartphone Photographer 2015 award,

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.