Nieuws
01 oktober 2007 - Ron Smeets

Oproep aan iPhone hackers: Continue to Think Different!

Er zijn heel veel iPhone eigenaren die sinds enkele weken wel kunnen schieten op de 'Boys from Cupertino'.

Eerst was er de vroege prijsverlaging die voor de early adapters maar ten dele vergoed werd en vervolgens, eind vorige week werd firmware update 1.1.1 uitgebracht, met alle gevolgen van dien voor hack's, third party software en andere 'niet-officiële' iPhone tools.

Sommigen uiten hun ongenoegen door te schelden op websites, forums of blogs, weer anderen starten (kansloze?) rechtzaken en een enkeling doet het op een ietwat subtielere manier en gebruikt Apple's eigen woorden om aan te tonen wat ze er van vinden.

De video na de klik is een van die voorbeelden. Think Different!

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
Downgrade handleiding voor de iPhone
Unlocked iPhones moeten update 1.1.1 links laten liggen!
iPhone update 1.1.1 'sloopt' unlock én Jailbreak software
iPhone firmware 1.1.1 op komst
100 dollar tegoedbon voor alle 'vroege' iPhone kopers
Nokia speelt met Google Ads in op prijsverlaging iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.