Nieuws
22 juli 2010 - Ron Smeets

Oproep aan Apple: Neem een voorbeeld aan Motorola en Verizon

Onder het motto 'Zo kan het ook': In de VS zijn Motorola en Verizon gestart met het omruilen van exemplaren van de onlangs geintroduceerde Droid X die last hebben van een defect in het display.

Niks geen smoesjes, ontkenningen of doen alsof de concurrentie dezelfde problemen heeft. Nee, gewoon het probleem oplossen en de klanten die er last van hebben vervolgens een nieuw toestel geven. Misschien dat ze bij Apple het voorbeeld van Motorola en Verizon kunnen volgen?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.