Toestellen
05 november 2014 - Ron Smeets

Oppo R5 naast de iPhone 6 (video) Dun, dunner, dunst

De Oppo R5 werd enkele dagen geleden in Singapore onthuld en is op dit moment met amper 4.85 millimeter de dunste smartphone ter wereld.

Een andere dunne concurrent is de iPhone 6. In onderstaande video worden deze twee toestellen kort met elkaar vergeleken en zo op het eerste gezicht lijkt de Oppo R5 het te winnen van de iPhone 6. Vooral het betere prijskaartje en de degelijke look-and-feel. Nadeel is toch wel het ontbreken van een headset (3.5mm) aansluiting. Die kregen ze er overduidelijk niet meer in toen ze bij Oppo besloten dat de R5 minder dan 5 millimeter dun moest zijn ;)

http://youtu.be/r-FN2rT6erk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.