Toestellen
03 november 2014 - Ron Smeets

Oppo licht nog een tipje van de N3 sluier op Eind oktober ziet de N3 het daglicht

Over een week wordt de Oppo N3 in Singapore gepresenteerd. De afgelopen weken heeft de fabrikant online al enkele teasers van het toestel gepubliceerd. De meest in het oog sprongende is natuurlijk die met de roterende camera.

Eerder vandag is een nieuw kiekje van het toestel door Oppo online gezet en hoewel daarin vooral de 'inhoud' van de camera module getoond wordt valt ook nog iets anders op.

Onder de merknaamzit namelijk een sensor die een beetje lijkt op de bedieningsknoppen zoals LG ze aan de achterzijde van, onder anderen, de G3 gebruikt. Maar die van Oppo lijkt daarvoor te klein. Vermoedelijk is het een vingerafdruk sensor / scanner. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.