Toestellen
13 december 2012 - Ron Smeets

Oppo Find 5 vergeleken met twee Galaxy's (video's)

De Oppo Find 5 is een Chinese Android smartphone met een 5 inch scherm die er best aardig uit ziet. Hieronder wordt het toestel in een bijna vijf minuten durende video besproken.

Daarnaast staan er ook nog twee video's waarin de Oppo Find 5 vergeleken wordt met de Samsung Galaxy S III en de Galaxy Note II. Deze twee zeer populaire smartphones hebben respectievelijk een 4.8 en een 5.55 inch scherm. De Oppo Find 5 zit er dus tussenin. Enjoy!

De preview van de Oppo Find 5:

De Oppo Find 5 vs Samsung Galaxy S III: 

De Oppo Find 5 vs Samsung Galaxy Note II: 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.