Geruchten
10 oktober 2011 - Ron Smeets

Opnieuw specs van de Samsung Galaxy S III gelekt?

Zo'n drie weken geleden doken al eens wat specs van de Samsung Galaxy S III op. Over het waarheidsgehalte van die geruchten kon je met gemak twisten ;-)). Vandaag zijn nieuwe specs opgedoken. Ook nu gaat het natuurlijk weer om een gerucht.

Het betreft een afbeelding van een, zoals de geruchten luiden, intern document van Samsung waarop de Galaxy S III te zien is, samen met enkele specs.

Gesproken wordt, dit keer, over een toestel met een 4.65 inch Super AMOLED Plus HD display (a-la Nexus Prime), een 1.8 GHz Exynos Dual core processor met 2GB RAM en een 12 megapixel camera. Meer specs worden niet genoemd in het document. Het toestel op afbeelding die ernaast staat (zie ook hieboven en -onder) lijkt meer op een Wave dan een Galaxy, maar het is zeer de vraag of Samsung, als dit document al 'echt' is, al een afbeelding van een 'definitief' prototype van de Galaxy S III heeft. Het toestel zal namelijk op z'n vroegst pas begin volgend jaar (MWC 2012?) gepresenteerd worden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.