Accessoires
19 september 2006 - Ron Smeets

Oplaadstation voor in de auto

Rij je vaker rond met één of meer gadgets in het dashboard kastje omdat de accu leeg is en je maar 1 oplaadpunt hebt, dan kan de Power Station Traveller uitkomst bieden.

Dit oplaadstation kan 3 gadgets tegelijk opladen en past gewoon in de aansteker van je auto. Bijkomend voordeel is dat je de kabels van de diverse laders netjes weg kunt stoppen in het apparaat zodat die niet in de knoop komen met de benen van de bijrijd(st)er of het rempedaal.

Je telefoon, iPod of andere gadgets worden op de Powerstation bevestigd met behulp van (universele) verstelbare klemmen. Behalve een 'mobiele' versie is de Powerstation ook in een normale uitvoering, voor thuis, te koop.Gerelateerde links:
GSM opladen tijdens het lopen
Handaangedreven lader, zaklamp en fitnessgadget
Koreanen kiezen voor standaard GSM connectors
Smartcharger laadt en synchroniseert
Draadloze accu lader
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.