Accessoires
13 augustus 2010 - Ron Smeets

Oplaadbare iPod speaker dock van Logitech

Speaker dock's zijn er in vele soorten en maten. Van de draagbare varianten laat het geluid nogal eens te wensen over (schel, weinig bass) en die exemplren waarbij het geluid wel goed is zijn vaak weer net diegenen die continu stroom nodig hebben om te kunnen functioneren. of je moet een sloot aan batterijen meenemen.

Logitech heeft een nieuwe herlaadbare en draagbare speaker toegevoegd aan het assortiment. De Logitech Rechargeable Speaker S715i is een draagbare iPod dock met acht speakers en een batterij die je acht uur van muziek kan voorzien. Natuurlijk heeft hij ook een gewone (3.5mm) aux uitgang zodat je er vrijwel elke MP3 speler op aan kunt sluiten.

De Logitech Rechargeable Speaker S715i is voorzien van twee met laser afgestemde neodymium-drivers van 3 inch voor het middenbereik, twee neodymium-tweeters van ½ inch voor de hoge noten, en vier passive radiatoren van 2 inch voor de bas. Deze speaker dock wordt bovendien geleverd met een afstandsbediening en een draagtas om hem makkelijk te kunnen meenemen. De Logitech Rechargeable Speaker S715i is vanaf augustus verkrijgbaar. Handig voor een dagje uit of op het strand. Logitech-S715i Via: StyleCowboys

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.