Nieuws
14 oktober 2010 - Ron Smeets

Opera Mobile voor Android komt binnen een maand

Er zijn al diverse browsers, waaronder Opera Mini, voor Android beschikbaar. De ontwikkelaars bij Opera hebben vandaag bekend gemaakt dat er binnen nu en een maand ook een Android versie van Opera Mobile uitgebracht gaat worden.

Opera Mobile zou, dankzij Hardware Accelleration, voor een snellere en soepelere browservervaring moeten zorgen. Bovendien ondersteund de nieuwe browser ook Pinch to Zoom (de bekende multi-touch zoomfunctie). Ben benieuwd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.