Nieuws
25 maart 2011 - Ron Smeets

Opera Mobile 11 op de N8, Galaxy S en Optimus 2X Speed

De afgelopen dagen zijn al enkele demo video's van de nieuwe Opera Mobile 11 browser opgedoken en ook ik heb er al een paar hier gepost.

Toch wil ik jullie ook deze niet onthouden. In de eerste van onderstaande video's wordt Opera's nieuwste mobiele webbrowser gelijktijdig gedemonstreerd op drie toestellen die op dit moment volop in de winkels liggen, de een al wat langer dan de ander, maar toch. In de tweede video wordt de standaard browser van de drie toestellen gebruikt. Je ziet, naast elkaar, de LG Optimus 2X Speed, de Samsung Galaxy S en de Nokia N8. Enjoy!

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.