Nieuws
23 maart 2011 - Ron Smeets

Opera Mobile 11 demo op een Nokia C7 met PR2.0 firmware

Enkele dagen geleden verscheen deze video online waarin te zien was hoe de standaard Symbian^3 browser van de nieuwe, PR2.0 versie, presteert.

Nu is er ook een video (zie hieronder) waarin de nieuwste Opera Mobile 11 browser wordt gedemonstreerd op eenzelfde Nokia C7 met PR 2.0. Het scrollen en de navigatie tussen pagina's werken sneller als die van de standaard (nieuwe) Symbian^3 browser, maar helaas nog geen flash support.

De nieuwe video is afkomstig van dezelfde makers dus ik ga er ook van uit dat het toestel exact hetzelfde exemplaar is. Of voor de demo ook dezelfde variabelen (WiF, Mobiel netwerk) gebruikt zijn is niet te zeggen, maar ik vermoed het wel. Zo te zien (achtergrond) is de video namelijk ook op dezelfde lokatie geschoten. Enfin, kijk zelf maar:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.