Nieuws
28 november 2008 - Ron Smeets

Opera Mini vs Pocket Internet Explorer

Uit onderstaande test blijkt dat de Opera Mini browser een stuk sneller is dan de Pocket versie van Internet Explorer en omdat we eerder al zagen dat de nieuwe Skyfire weer sneller is dan de browser van Opera zou je dus min of meer mogen concluderen dat Microsoft de langzaamste browser maakt ;-)

Nee, dat is natuurlijk een beetje erg kort door de bocht maar de boys van Ballmer maken in ieder geval niet de beste Mobiele browser van dit moment, zoveel is wel zeker.

http://www.youtube.com/watch?v=XfiGu7v9VfE

Via: PocketNow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.